fredag den 8. februar 2013

Hvornår er ferien rigtig?

Vinterferien står for døren for de flestes vedkommende. Skoler og uddannelser holder lukket, og med udsigt til snevejr er der lagt i ovnen til en rigtig vinterferie.... Morgenrutiner uden stress, tid til kælketur, varm kakao, film i fjernsynet, skitur, madlavning som tager tid, vennebesøg, oprydning i krogene, shopping...hjemmebag.....Du kan sikker selv føje mere til billedet af en rigtig vinterferie.
Men spørgsmålet er om den overhovedet findes?

Jeg blev særligt optaget af ovenstående spørgsmål efter denne uges udgave af TV2 programmet "Årgang 0". Programmet følger familiernes sommerferie anno 2012. Destinationerne går til alt lige fra 3 ugers ferie i eget hus på Mallorca - til 3 ugers ferie hjemme i baghaven. På papiret lyder Mallorca umiddelbart som det mest eksotiske bud på en sommerferie, mens ferie derhjemme (måske med regnvejr) for mange ikke er drømmen om en rigtig sommer ferie......!

TV2 havde gjort deres program redigering godt i dette afsnit af "Årgang 0". Jeg sad i hvertfald tilbage med en følelse af, alle alle 4 børns sommerferie havde været en lige stor succes trods de forskellige planer. Jeg er sikker på at hvert barn følte deres sommerferie som "rigtig" - uanset destination, indhold og selskab.
Nogen gange skal der ikke meget til for at skabe øjeblikke af det "rigtige"......men husk blot, at det rigtige for dig ikke nødvendigvis er rigtigt for andre!

Jeg håber at den forestående ferie-sæson giver dig mulighed for at opleve øjeblikke som føles helt "rigtig" - for dig;)


God fredag
af Johanne Frisgård







Ingen kommentarer:

Send en kommentar